Ja taas on aikaa kulunut viime kirjoituksesta. Joulu meni ja niin edespäin. Sain kirjeen Tylypahkasta <3 Ja Twisterin. Eli edes jotakin mitä toivoin ja tietenkin paljon muutakin. Joulu siis meni kotona hengatessa.

Yritänpäs muistella mitä tässä on tapahtunut. Lemmikkirintamalla semmoista että helmikuun alussa (kun Tumppu muuttaa tänne ja Ihku lähtee) tulee kaksi kesyrottaa ja sitten myöhemmin kolmas. Jätkiä kaikki. Kiitos Nyymille kun ihastutti minut hoidokkeihinsa. Häkki ostettu ja sitä parhaillaan tässä yritän verkottaa. Tuo on kaninhäkki niin pikkuset mahtuu kaltereiden väleistä läpi. Mutta on ainakin tilaa juosta. Metrin leveä häkkyrä. Tänään käytiin Tumpun kanssa shoppailemassa. Matkaan tarttui juomapullo, ruokakippoja, ruokaa ja mörttiröpöä. Eli oikeastaan kaikki on valmiina, elukat vain puuttuu. Tumppu meinaa hommata neitokakadun joka huutaa. Käytiin tänään kattomassa sitä kasvattajalla. Siellä oli ihana Kalle-harmaapapukaija joka huusi että "kuole". Eläintarha meillä tulee olemaan. Mietin että alan kasvattamaan rottia sittenkun jätkät on suunnilleen vuoden ikäisiä. Saapa nyt nähdä.

Uusi rakas on tullut kotiin. Nimittäin kone. Nyt on saatu osat ostettua ja ihanan hiljanen mööpeli. Melkein piti alkaa itkemään kun ei oikeastaan mitään ääntä päästä. Vähän tuulettimet hurisee. Ja hienosti pyörii pelit. Niin Starcraft 2 kuin Sims kolmonenkin. Jälkimmäiseen tykästyin niin että Petsin voisi ostaa xboxille sittenkun vähän halpenee.

Miesrintamalla uutta, nyt on Luihu kierroksessa. Nirppiksen kautta tutustuttiin. Käytiin kerran kaupungilla porukalla hillumassa ja se sitten tykästy muhun. Varsinkin kun Nirppis oli kertonu että olen gamergirl. No ei kait siinä sitten, mukava ja söpö londi, vähän semmonen hihhuli. Toisen kerran kun nähtiin (oltiin kahestaan kaupungis) niin halailtiin siinä erään kaupan pihassa. Joo kuulostaa kyllä vähän teiniltä nämä jutut... Ja parin päivän päästä se kävi meillä yötä. Sitten kun sängyssä makoiltiin nii se sano rakastavansa mua ja olihan sitä tietenki vaikee uskoo. Mutta kait se tosissaan oli vaikka ei oltu tunnettu ku sen kuukauden ajan ehkä. Olin okei asian kanssa vaikka en silleen vielä siitä tykännytkään. Ei siis ollut suuria tunteita kehittynyt vielä sitä kohtaan (moneskohan kerta tää on ku sanon näin).

Päivät vierivät, käytiin aina silloin tällöin jossakin pyörimässä. Noh, toinen kerta kun tuli yöksi ja katottiin muumeja aamuyöhön. Siinä sitten jo kiehnättiin ja puskettiin, olin kai jo sillon vähän ihastunu. Tässä muutama päivä sit kävin sen luona ja tunsin että joo, olen ehkä rakastumassa. En sano vielä että rakastan. Koska ei vielä tunneta kunnolla. Mutta jos nyt en ala mitään romaania siitä kirjoittamaan. Voisi melkein sanoa että seurustellaan, mutta koska sitoutumiskammo (kiitos exät) ja eräs toinenkin juttu (josta ei puhuta) niin avoin suhde olisi ehkä parempi termi tähän.

Mitähän muuta, disneyleffoista noin 4/5 kerätty. Ei puutu enää paljoa. Nyt ei jaksa enää jaaritella. Pakko päästä lukemaan rottablogia :)