Viime viikonloppu meni Nyymillä. Pe-la yötä, katottii telkkuu, leikittiin rottien kans, pelattiin etc. ja nukuttiin tietty vierekkäin saman peiton alla. Seuraavana iltana niskat kipeenä koska piti kiehnätä niin kauheasti ja niin paljon. Ja niin vammaisissa asennoissa. Nyt seuraavana viikonloppuna ois tarkotus järkätä 48h pelimaratoonisessio. Dante's Infernon mukana tuli ilmaista liveaikaa parille päivälle. Lupauduin sitten ottamaan Nyymiskän tänne pelaamaan Black Opsia, vai mitä ikinä haluaakaan.

Koulussa on meneillään aika mielenkiintoinen jakso; ma ja ke koulua 8:20, neljän tunnin hyppy ja varttia vaille neljä kotia, perjantaina loppuu 12:30 kun taas tiistaina alkaa siihen aikaan. Ei kai siinä. Viime tiistai oli liikuntapäivä, eli 13:00 keilahallille ja 14:00 kotia. Tämmöistä ammattikoulussa, erittäin tiukkaa ja haastavaa opiskelua.

Onhan niitä muitakin suunnitelmia ollut tässä. Kämppis saattaa vaihtua helmikuussa. Ihku lähtee luultavasi Kittilään asumaan kun alkaa työharjottelu ja otan sitten Tumpun tänne asumaan kaveriksi^^ Maaliskuun alussa käydään hakemassa tänne Torniosta pari undulaattia melusaasteeksi. Itsellä oli tarkoitus ottaa samaan aikaan 2 tuliliskoa. Lopulta hylkäsin ajatuksen pitkän pohdinnan jälkeen, sillä jos saan tarpeeksi massia, otan koiranpennun. Töihin olisi kiva päästä. Katsotaan ottaako SystemaStore (ex. Lapstore) vai pitääkö jatkaa opiskeluja. Koulut ois silleen helpompaa koska on lomat, mutta opintotuilla ei paljon koiraa elätetä. Pitää varmaan ottaa opintolaina uudestaan. Sossupummiksi en haluaisi alkaa.

Tänään käytiin hypärillä kirppiksellä. Ostin pentupannan ja hihnan kun oli halvalla. Mukaan tarttui myös pingviini jääpalamuotti ja Kärpät t-paita. Pari vuotta sitten aloin hamstraamaan koiratavaroita, koska tiesin että otan tulevaisuudessa koiran. Nyt kaappeihin on kertynyt muutama panta; pientä, isoa, nahkaista, lukollista, nahkahihna, monitoimihihna, normihihna, 4 fleksiä, kampa, kynsisakset (hamsterini entiset, käytetty myös Killillä) ja leluja. Enää pitäisi saada eläin. Onhan siitä yli 10 vuotta haaveiltu. Ja kokemusta on, siinä ei ole ongelmaa.

Täten jatkan iltaani syömällä cheddar-leivän. Ja käynnistämällä xboxin.