Ja koko viikko yksin. Ah autuutta<3 Huomenna äitin ja muitten kanssa käymään puolukassa. Saa nähä löytyykö mitään.

Tänään tein tempauksen ja kävin tuossa läheisessä metikössä lenkillä. Ihan juoksulenkillä. Kun katsoin Alfred J Kwakin juoksukilpailukohtausta, tuli itselläkin halu juosta ja kuntoilla. Pitäisi kasvattaa kuntoa ennen koiranpennun saapumista. Alfredin kaikki kaudet löyty kämppiksen hyllystä niin sama kait se on maratoonata kaikki tylsyyksissä.

Huomenna voisi kysyä Moraa käymään Oulussa. Ilman taka-ajatuksia. Olis kiva nähä pitkästä aikaa ja saada ihmisseuraa. Toinen haaste on Eki. Jos saan sen kylään niin se olisi voittoa. Eki on söötti :3

Tumppu kävi ostamassa ensimmäisen "koe" undulaattinsa keskiviikkona. Se on vielä kaupassa niin kauan että häkki tulee postissa. Jos häkki tulee ensiviikolla ennen perjantaita niin undu tulee 4 päiväksi tänne hoitoon^^ Kutsumanimi undulla on Duo, virallisesti Alleyway Duo. Nimi keksittiin ihan itse. Duo on semmoinen ihanan sinivalkoinen. Saan kuulemma sen omakseni jos ostan sille häkin, koska Tumpulle tulee vielä kaksi undua lisää. Saapa nähä. Ehkä voisinkin ottaa sen. Samalla mietimme kahdelle muulle undulaatille nimeä. Sininen ja vihreä, sininen on Rio de Janeiro eli Rio, ja vihreä Neon Lights, eli Neo. Kyseiset untsikat tulevat vasta ensivuoden keväällä.

Kohta voisi suunnitella nukkumaanmenoa mutta sitä ennen pari jaksoa Alfredia.