Se on nyt varmistettu että Tumppu muuttaa kanssani tänne helmikuussa. Kysyin Ihkulta niin sanoi että parempi sen on lähtä Kittilään. Käydään joulukuussa VVO:lla juttelemassa. Sitten maaliskuussa Tornioon hakemaan Tumpulle 2 undua ja samalla pieni pyörähdys Haaparannan puolella. Jos sattuisi löytymään jotain kalustetta halvalla kun täältä lähtee melkein kaikki huoneeni ulkopuolinen tavara Ihkun mukaan.

Ajattelin että voisi Djurmagazinesta ottaa mukaan pari venäjänkääpiöhamsua mutta tarkemman mietinnän jälkeen päätän jättää väliin. Olisihan ne kivoja, mutta pitää säästää siihen koiranpentuun. Joulukuussa tulee veronpalautuksia parisataa(?) ja kesäkuussa työharjottelun jälkeen melkein 300e ruokarahaa. Opintolainojen nostamista olen myös joutunut miettimään kauan. Voihan ne nostaa tilille käyttöön kaiken varalle, mutta ne pitää maksaa pankille takaisin. Kesäkuussa saisi 900e lainaa mutta se tuntuu niin isolta rahalta. Halvempi vaihtoehto olisi jättää osa rahoista nostamatta mutta niitä ei voisi nostaa enään kesäkuun jälkeen. Toisaalta jos miettii, lainaa voi maksaa monta vuotta pelkillä koroilla takaisin. 20e puolen vuoden välein ei ole paha.

Pelasin näköjään Dante's Infernon läpi. Huomenna äipän kanssa kattomaan uutta takkia ja jos illalla saisi Nyymin käymään täällä pelaamassa. Tein äsken vahingossa haavan sormeen kun teurastin limukkatölkkiä. Miten pienestä viiltohaavasta voi tulla melkein puoli desiä verta? Nyt vessassa haisoo erittäin veripitoiselle...

Lottokin meni äsken, lapussa yksi oikein. Jättipottia odotellessa.