Niin, erohan siinä sitten tuli. Olisihan se pitänyt arvata että ei toimi tämä kaukosuhdehommeli. Mutta väleissä ollaan jne. Masensihan se, kuitenkin aika hyvin päässy nyt yli siitä.

Kerran erehdyin laittamaan laudalle nyymimeseosotteeni. Kyllähän sieltä muutama lisäsi ja on saanut juttuseuraa niistä. Viimeisin tapaus (19v mies Oulusta myös) oli ihan mukava yllätys. Käytiin samaa yläastetta melkeinpä samaan aikaan. Se vaan oli luokkaa ylempänä. Ei oikeestaan tunnistettu toisiamme :D Kävin nyymin kanssa eilen kaupungilla eikä tullut mitään mielikuvaa. Siinä pyörittiin pari tuntia väliä Gamestop-Anttila-Stokka-Snooker-kirjasto ja lähettiin kotia. Randomisti sitten sanoin sille että tulee meille. Oli kuulemma liian pitkä matka niin ei tullut. Asuu siis Tuirassa. Myöhemmin sitten mesessä hihkaisi että vois sittenki tulla.

Vähän ennen puolta yötä lähin ostarille vastaan. Heti ku pääsi ovesta ulos niin kaks paukahusta kuulu aika läheltä. Oisko joku ampunu jonku tai sitten jonnet leikkineet raketeilla. Kytät tuli sitten 2min päästä jututtamaan ihmisiä että onko kuulunut laukauksia yms. Tapaus ei ole ainakaan vielä ratkennut.

Nyymin kanssa sitten pelattiin GTA:ta ja lautailtiin. Ennen kolmea mentiin nukkumaan mutta uni tuli vasta joskus 5 aikoihin. Mitään suurempia tunteita ei oo vielä ilmaantunu mutta erehdyin kuitenkin puoliunessa halimaan ja kiehnäämään. Parin tunnin päästä herättiin kietoutuneena toisiimme. Nyymi lähti kotia, ite lähin kouluun. Halataan kun tavataan ja semmosta.

Viikonlopuksi siskolaan koiravahdiksi, eli koneeton viikonloppu. Normiperjantai ft. GTA 4 + Hurts - Silver Lining <3