Ja Mora kävi täällä. Oulussa, ei meillä. Torstai-perjantai yöksi varas hotellihuoneen ja menin sitte tietenki miittaamaan sen. Kyllähän se vähän stressas. Menin juna-asemalle vastaan ja sieltä eksyttiin Cumulukseen viemään kamppeet. Jotaki säädettiin siinä ja kävin kierrättää sitä ympäri kaupunkia. Ensimmäisessä kaupassa me jo kiehnättiin toistemme kimpussa. Lähettiin sitten jonku ajan päästä takas hotellille pelaamaan pokemonia ja kattomaan kaikkee. Joskus 1-2 aikaan lähettiin uuestaan käymään kierää kapes. Oli aika hienoo ku muuten ihan pimiää mut kauppojen valot palo. Ja sitten käytiin silloilla, oli kivan pinkki taivas siinä. Sain sen taas haluamaan jonkun verran enemmän muuttaa Ouluun. Ja kyllähän se oli sitten ihan selvää että vierekkäin saman peiton alla nukuttiin ja hiplattiin ja paijattiin.

Oli ihan kauhee tuska ku sen piti lähtiä takasin Rolloon. En ois halunnu päästää sitä ;____; Mut se lupas tulla uuestaan heti ku pääsee. Yhtään en kadu että tapasin sen. Ja Cumulus oli aika cool paikka. Siellä oli uima-altaat ja kaikki. Hieno mies oli Mora kun makso kummanki puolesta sen yön siellä. Laahustin sitten kotiin angstaamaan pariksi tunniksi ku piti heti kohta mennä kaverille yöksi.

Kamu meni nukkumaan, Jesse jäi koneelle. Koska Mora oli facebookissa. Kummallaki tietty kauhee ikävä vaikka vasta oltiin nähty. Siinä sitten muutama tunti juteltiin enempi tai vähempi syvällisiä. Ja ollaan nyt siis ihan virallisesti yhessä. Kaukosuhdehan tämä on mutta kestämme sen kuin miehet. Hyvä puoli on tietenki se että ei ehi kyllästyä ku näkee niin harvoin :D Mutta ku on semmosta ihmistyyppiä että pitäs olla koko ajan tuossa vieressä. Ja edellinen kaukosuhde ei toiminu. Saa nähä miten tämän kanssa käy. Mutta on tuo kuitenki sen verran lyhyt matka että pystyy päiväseltään tuleen käymään. Pari tuntia siinä junalla menee ja mikäs siinä ku on rikas työssäkäyvä mies. Jos se parin viikon päästä tulis taas yöksi tänne 83

Huomenna synttärit, pitää mennä käymään kotona kahvilla. Ei mitään kummempia suunnitelmia sille päivälle^^