Sarkastinen otsikko kertoo kaiken. Eka enkuntunti oli vapaata ja matikantunnilla oli koe. Tumppu teki ruokalassa hienon smoothien: kumiperuna, neljä kalapullaa, vettä, maitoo ja yks salaatinlehti sekasin vesilasiin. Omnom. Neljällä viimisellä tunnilla ei ollu opet paikalla (=päästiin neljä tuntia aikasemmin). Mutta olivat pirut jättäneet meille tehtävän mikä pitää tehä: "Asenna koneeseen Windows 7 ja liitä kone domainiin." Sitte piti joku verkkokaavio piirtää, eihän siitä tajunnu mitään. Sekoiltiin sitte koko neljä tuntia kahestaa Tumpun kans labras ku kaikki muut oli vastapäisessä luokassa vääntämässä niitä kaavioita. Me yritettii epätoivoisesti ettii toimivaa konetta. Olikohan se nyt kuues mikä saatiin toimimaan. Tuli siinä sitte revittyä hanskaa ja heitettyä palloo. Vahtimestariki kävi ovella kurkkimassa et onko meillä tunti täällä vai ei ku ei ollu Junttila luokassa. Junttila on siis meijä Windows - kurssin ope ja oikee ylijumala, hieno mies.

Käytiinpä taas hulluilla päivillä ku oli aikaa puolisen tuntia. Revettiin bussissa sanalle ählämi ja ihmeteltiin jälkeenpäin et mikä siinä on niin hauskaa ja mistä se tulee. Eka epäilys oli että lauseesta "Äh, älä lämi". Sitte ennenku menin bussiin nii nähtii Jone Nikula toisella puolella tietä :DD Siis Jone the Idols-tuomari. Siellä se röökiä poltti kahvitörppö kauniissa kädessään.

Pitäs mennä saunassa käymään. Ei pysty kuukauteen meneen saunaan ku käyn tatuoinnin ottaa nii nyt pitää ottaa kaikki ilo irti :D