...nimittäin kirjottaa. Asiaahan ei oo mutta pakko tänne jotain on survoo. Häirittee ku tatskat muuttuu mustasta tummansiniseks >.< Arpi on vielä mustaa mutta se mikä on ihon alla, on tummansinimustasekotusta. Jospa siihen tottuu.

Mukavaa ku DNA:lla joku failannu operaattorin kanssa. Netti ei oo kahteen päivään toiminu. Ei tuu muka IP-osotetta verkkokortille. Ja höpöhöpö, mamma soittaa huomenna valituspuhelun jos ei iltaan mennessä oo hommat kunnossa. Pitää jollain mokkulalla tässä kituutella. Sillä ei kauheena Grand Theft Auto IV:tä ladata, mikä olis ollu tämän illan tarkoituksena. Jäin koukkuun siihen ku Ihkulla pelasin. Mielettömät graffat ja kaikkia kivoja yksityiskohtia :3 Voin kyllä luvata että tää romu ei sitä pyöritä mutta ihan piruillakseni aattelin warettaa sen. Jos ei pyöri ni sitte laitetaa Vice City tulille. Kerran latasin ja hävis ku käyttis vaihtu seiskaan. Tai no... kovalevy jolle laittoin seiskan, pimahti. Sinne meni peli ja savetukset -.- Tarkotus ois ollu pitää toisella seiskaa ja toisella XP:tä, lähinnä sen takia ku XP nopeempi... No eipä tää seiska mitenkää hias oo ollu. Jotenki se on koneella ihan erilaista pelata ku pleikalla. Ennen en ees kuvitellu että koneella alkaisin mitään pelaamaan ku oli pleikka. Noh, Starcraftista se vissiin lähti. Onhan täs tullu pelattuu kaikenlaista emulaattorilla ja ilman. Emulla lähinnä 3 ekaa Crashia ku ovat nii harvassa ja kalliissa nykyään. Ja Pokemon Diamondia tietty koska DS:sää en omista.

Nyt jos löytäis jonku kivan UUEN pelin mitä alottaa pelaa. God of War vois olla yks mut eipä tota oo tullu ku sen yhen kerran rämpättyä. Miks pitää kyllästyä niin helposti? GTA San Andreasin vois tosiaan pelata loppuun ja Legend of Spyrot kans. Resident Evil 5 ois kans inana mut millä sitä pelaa ku ei oo Xboxista ku tuo vanhempi versio. Kone ei ainakaan siihen suostu. Neverwinter Nights ois listan alkupäässä. Pitäs muistaa ottaa se Ihkulta lainaan seuraavan kerran ku meen niille.

Tatointeihin jää koukkuun. Heti ku siitä tuolista pääsin ja olin kassalla ni sanoin Makelle että tuun varmaan käymään taas uuestaan. Oli Make ihan samaa mieltä. Saa nähä millon seki aika tulee. Sitten ku on rahaa ja sopiva ajankohta. Tuota nykystäki alkaa kohta vaivaamaan se kaikista kiduttavin: kutiamisvaihe.

Viikonlopuksi pitäs mennä siskolaan koiravahiksi. Varmasti otan isona joskus koiran. Se on yks tavote elämässäni Englannin matkan lisäksi. Ja aika varmasti joskus kokemuksia rikkaampana otan valkkarin, akitan tai sakun. Suostuiskohan Muijja ottaan yhteiseks koiraa... Jos ees asutaan nii pitkään kimpas. Jos se ees ottaa mut sen kans asumaan. Kissa se ois tarkotus ekaksi lemmikiksi ottaa ja teettää sitten pikkukisuja mahdollisesti ehkä. Killillähän ois pennut tehty jos sitä ei ois leikattu. Killi on siis mun (ja äitinkin) nykyinen kissa.

Tulipas taas pikkunen ikävä Ihkun luo ku tuossa äsken siitä puhuin :3 Olikohan se nyt tiistai ku niillä kävin. Pelasin GTA:ta semmoset pari tuntia sillä välin ku se ite rämppäs Dragon Agea. Katottii sitte yks uubertylsä leffa ja lähettii käyttää sen auto pesulassa. Jouvuttii siinä jonottaa joku 15-25 min ku kaikki oli samaan aikaan tullu sinne. Olin sitte puol 11 aikaan kotona. Ei tullu sanomista, jota kyllä ihmettelen suuresti. Yleensä puol 10 aikaan äitee soittelee että oisko se jo aika tulla kotia. Äitit on välillä ihan idiootteja mut kyllä ne välillä on iha jees tyyppejä =) Hyvä ku mamis tietää että Ihkulla menee yleensä myöhään. Pitäs taas joku viikonloppu vääntäytyä yöksi sinne. Tulis vaan semmonen sopiva vastaan.

Romaanihan tästä tuli, sen siitä saa ku alkaa himopäissään kirjotteleen. Jos sitä ei yrittäs miettiä tähän enempää vaan menis emuttaa Crashia^^